Thursday, December 17, 2009

rindu mendalah kecik II



tok mama, tok mama..dengar ni nuaim nak cakap ni..


dah besar nanti kan, nuaim nak jadi arkitek tau~ best~~nak jadi arkitek mcm adam dalam nurkasih tu..


ala, nape lak tak boleh? cool ape..ape la tok mama ni~


lagipon kan, ayah wan cakap jadi arkitek kaye~~aa~~~interesting x?


ye? ye? bole la ye?




******************

ayah wan doakan nuaim sehat slalu. dah besar bole jaga umi. pastu bole main futsal dgn ayah wan ok.

Sunday, December 6, 2009

kuih pau 6 kilo

ayah wan: rindu la kat nuaim..
si kuih pau 6 kilo: uuu..ghoo gaa gha..~~

******************************************************


oh,lupe..alang2 hari lahir Bais yg ke 8767 hari (24 tahun), saye wish sekali dalam blog okeh.

murah rezeki, bahagia selalu. selamat2 :)

Tuesday, December 1, 2009

video lama dari henset cabuk

salam sume!!

dlu time 2006-2007, mase tu henset nokia 6630 aku adelah pada zaman kegemilangannye. harga mase tu mahal. aku beli 1700 genih kat Maniyal hasil wang tekumpul. bangga weh bole rakam2 video. walaupon memori henset cume 256mb, aku peduli hape. dah gah dah tu.

tp skrg zaman dah berlalu. dunia digital memang tak tekejar. henset stok macam aku ni buat lempar jamban je la. sekarang ni zaman tenyeh2 skrin. epekenamanye screen-touch ke hape. baru2 ni dengar2nya member aku kat joden [cik mun] pon dah angkat sebentuk i-phone. sume dok beli henset cenggitu dah skrg. sampai aku nak bawak keluar 6630 aku pon tepakse nyorok2 takut dak2 len mencerca dan tertawa-tawa dengan hebat terhadap henset JAIS aku.

tp berkat ape tah aku tak tau, henset aku ni tak penah rosak sejak beli 4 tahun dlu. 1 komponen pon tak penah rosak melainkan housing je calar balar. jatuh bederai bekecai-kecai banyak kali dah, terendam dalam besen pon penah tapi masih utuh. alhamdulillah.

okeh. sebenarnya tujuan asal aku nak upload video2 lama ni ha. rugi pulak kalo biar berabuk dalam kopiter [singkatan computer. perlu ke?]. benda2 ni buat aku senyum2 gelak2 sorang je bile tengok balik.


video
kisah awang [kucing belaan paan salleh] kencing kat heater kepunyaan amb* dengan banyaknya. video ni aku paling suke. [tahun 3, 2008]


video
bashoeb & acap. 2 orang yg mempunyai sense of music yang mantap. [2008]


video
dak2 cairo U stadi patho utk final exam tahun 3. yg ni bukan aku yg rakam. aku klepet video apest [2008]



ada banyak lg. tp banyak sangat yang kene censored dulu. kire ok la ni. asalkan aku apdet blog sudah. sori la takde subtitle ke ape. video murah2.

ok babai.
Muhammad Nazrul Syazwan Kamarul Ariffin,

Kasrel Einy School.